Teraz jest Wt cze 19, 2018 6:29 pm




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
 Ma ktos taki crosshair albo mogl by mi zrobic ? PILNIE 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: N paź 19, 2008 3:09 pm
Posty: 55
Post Ma ktos taki crosshair albo mogl by mi zrobic ? PILNIE
witam, pilnie potrzebuje taki crosshair .. jesli nie bedziecie dokladnie wiedziec o co mi chodzi bo screen nie dokladnie pokazuje co chce to dam link do video na youtube


Załączniki:
hair.JPG
hair.JPG [ 5.3 KiB | Przeglądane 3365 razy ]

_________________
Murder murder a ripe blood stain, pull the fu*king trigger.
So lut 28, 2009 3:18 am
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Wt sty 08, 2008 5:37 pm
Posty: 77
Post Re: Ma ktos taki crosshair albo mogl by mi zrobic ? PILNIE
Chyba o to chodziło

viewtopic.php?f=15&t=1512


So lut 28, 2009 8:18 am
Zobacz profil

Dołączył: Śr gru 24, 2008 10:02 am
Posty: 118
Post Re: Ma ktos taki crosshair albo mogl by mi zrobic ? PILNIE
jak zrobic zeby dzialaly,czytalem tematy na temat tego jak to zrobic ale nie zalapalem


So lut 28, 2009 10:08 am
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Wt sty 08, 2008 5:37 pm
Posty: 77
Post Re: Ma ktos taki crosshair albo mogl by mi zrobic ? PILNIE
Masz 2 części tego celownika. Jedną nazywasz crosshair a drugą crosshair_pick. Następnie wklejasz to do folderu GunZ/CUSTOM/CROSSHAIR. Potem wystarczy włączyć go w opcjach gry i już.


So lut 28, 2009 10:15 am
Zobacz profil

Dołączył: Śr gru 24, 2008 10:02 am
Posty: 118
Post Re: Ma ktos taki crosshair albo mogl by mi zrobic ? PILNIE
dobra tylko gdzie je wstawic do painta i zapisac w folderze?


So lut 28, 2009 12:02 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Pt mar 30, 2007 7:34 pm
Posty: 1090
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Ma ktos taki crosshair albo mogl by mi zrobic ? PILNIE
Przypominam tylko, że jeżeli w obrazku nie masz kanału alfa, ten nie będzie przezroczysty.

_________________
Cytuj:
Achuke: powiedzialem
Ach: do psa
Ach: THIS IS SPARTA
Ach: i uciekl

<F>zainstaluj gunza na nowo ^^
<z>heh a powiesz mi jak zrobic zeby nie odinstalowywac?


So lut 28, 2009 12:09 pm
Zobacz profil

Dołączył: Śr gru 24, 2008 10:02 am
Posty: 118
Post Re: Ma ktos taki crosshair albo mogl by mi zrobic ? PILNIE
JAcky a mógłbyś zrobic ten celownik z kanałem alfa?
Proszeee


So lut 28, 2009 12:15 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Pt mar 30, 2007 7:34 pm
Posty: 1090
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Ma ktos taki crosshair albo mogl by mi zrobic ? PILNIE
DeV napisał(a):
JAcky a mógłbyś zrobic ten celownik z kanałem alfa?
Proszeee

Nie mógłbym.

_________________
Cytuj:
Achuke: powiedzialem
Ach: do psa
Ach: THIS IS SPARTA
Ach: i uciekl

<F>zainstaluj gunza na nowo ^^
<z>heh a powiesz mi jak zrobic zeby nie odinstalowywac?


So lut 28, 2009 12:16 pm
Zobacz profil

Dołączył: N maja 18, 2008 5:27 pm
Posty: 117
Post Re: Ma ktos taki crosshair albo mogl by mi zrobic ? PILNIE
Zapisujesz na dysku, te obrazki z tego co pamiętam mają rozszrzenie .png odrazu po zapisaniu. Zmieniasz nazwę na crosshair.png i crosshair_pick.png
i wrzucasz do folderu podanego wyżej.


So lut 28, 2009 12:17 pm
Zobacz profil

Dołączył: Śr gru 24, 2008 10:02 am
Posty: 118
Post Re: Ma ktos taki crosshair albo mogl by mi zrobic ? PILNIE
Jacky napisał(a):
DeV napisał(a):
JAcky a mógłbyś zrobic ten celownik z kanałem alfa?
Proszeee

Nie mógłbym.


Nie jestes do tego zdolny,tak myślałem


So lut 28, 2009 12:21 pm
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron