Teraz jest N sty 20, 2019 6:18 pm




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 237 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 24  Następna strona
 Szkielety w quest mode 
Autor Wiadomość

Dołączył: N mar 18, 2007 7:03 pm
Posty: 1
Post Szkielety w quest mode
Co może się stać jeśli zostawimy postać wiszącą na ścianie i zrzucimy na parę minut grę na pasek?
Obrazek
Obrazek


N mar 18, 2007 7:07 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: So mar 17, 2007 8:16 pm
Posty: 619
Post Re: Szkielety w quest mode
Nice... Ja też swojego screena przyśle

http://img59.imageshack.us/img59/4907/gunz006in5.jpg

Zerk się zaklinował na zakręcie i zaczął sie unosić (były 2 ale 1 odstrzeliłem Razz)

_________________
Hacki do GunZa-->Have Fun ;)<--Hacki do GunZa


N mar 18, 2007 7:13 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: So mar 17, 2007 7:17 pm
Posty: 8
Post Re: Szkielety w quest mode
a niech mnie łopata w ryj strzeli, calkiem inteligetne te szkielety o.O


N mar 18, 2007 10:34 pm
Zobacz profil

Dołączył: So mar 17, 2007 10:38 pm
Posty: 124
Lokalizacja: Haven
Post Re: Szkielety w quest mode
cos ty!! One tylko ustawilaly sie pod postacia prubojac sie do niej dostac a ze wszystkie stanely w jednym miejscu to tylko kwiestja czasu... niestety ale to kolejny bug Sad

_________________
Iselan Fr@ilty 24 lvl
Ravek BloodyEye[PL] 45 lvl

Hit napisał(a):
wiem ze spoko
bardziej spoko nie moze byc
i mi kurwa nei mow ze nie jest spoko
jest zajebiscie SPOKO


N mar 18, 2007 10:59 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: N mar 18, 2007 1:54 pm
Posty: 71
Post Re: Szkielety w quest mode
może i bug ale mi to w grze nie przeszkadza więc można wybaczyć

_________________
Obrazek

Obrazek
áříëľ - 39 lvl [Luck]
[E]Ariel - low lvl [Envy]


Pn mar 19, 2007 12:57 am
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: So mar 17, 2007 8:16 pm
Posty: 619
Post Re: Szkielety w quest mode
To się nazywa "praca zespołowa", "brak inteligencji" lub "instynkt zombie" Razz a tak na marginesie to przydałoby mi się to w tym roomie gdzie są te długie schody bo przeważnie tam padam :/

_________________
Hacki do GunZa-->Have Fun ;)<--Hacki do GunZa


Pn mar 19, 2007 9:10 am
Zobacz profil
Post Re: Szkielety w quest mode
W tej pierwszej planszy dungeons jest studnia nie da sie do niej wpajść ale można wżycić tam granata.
Skrinów niestety nie mam Sad ale może ktoś spróbować i umieścić.


Śr maja 02, 2007 9:33 pm

Dołączył: So mar 17, 2007 10:38 pm
Posty: 124
Lokalizacja: Haven
Post Re: Szkielety w quest mode
STOP ARCHEOLOGOM!!

A sam ze zrobic nie mozesz? Jak sie nie da to trudno. W quest dungeon nie da sie spasc i tyle i nie wiem czemu ci tak na tym zalezy, zreszta nie obchodzi mnie to.

Nie odkopoj wiecej tematow!

_________________
Iselan Fr@ilty 24 lvl
Ravek BloodyEye[PL] 45 lvl

Hit napisał(a):
wiem ze spoko
bardziej spoko nie moze byc
i mi kurwa nei mow ze nie jest spoko
jest zajebiscie SPOKO


So maja 05, 2007 4:08 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: So mar 17, 2007 8:16 pm
Posty: 619
Post Re: Szkielety w quest mode
A co? ma założyć nowy? mi się wydaje że dobrze że tutaj napisał a nie robił nowy temat...

_________________
Hacki do GunZa-->Have Fun ;)<--Hacki do GunZa


So maja 05, 2007 6:45 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: N sty 06, 2008 9:32 pm
Posty: 1
Post Re: Szkielety w quest mode
Szkielety wymiatają ... Hehe ;] ;]ale i tak z nich MOBY


N sty 06, 2008 9:38 pm
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 237 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 24  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron