Teraz jest Wt cze 19, 2018 6:34 pm




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
 Screenshoty z Questa!! 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: N mar 18, 2007 12:17 pm
Posty: 359
Lokalizacja: Earth
Post Re: Screenshoty z Questa!!
Obrazek
Discuss... Ok, może inaczej. Factory Quest? Wth...

_________________
Nie chce mi się przeglądać działu Pomoc, używajcie reportów kk?


Cz sty 17, 2008 10:49 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: So mar 17, 2007 8:16 pm
Posty: 619
Post Re: Screenshoty z Questa!!
1.Fake
2.Bug
3.PSerw
4.Jak to zrobiłeś? ;P Jeśli to prawdziwy screen (w co wątpię) to zastanawia mnie jakie mobki tam są...

_________________
Hacki do GunZa-->Have Fun ;)<--Hacki do GunZa


Pt sty 18, 2008 9:47 am
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: N mar 18, 2007 12:17 pm
Posty: 359
Lokalizacja: Earth
Post Re: Screenshoty z Questa!!
NekroSnajper napisał(a):
1.Fake
2.Bug
3.PSerw
4.Jak to zrobiłeś? ;P Jeśli to prawdziwy screen (w co wątpię) to zastanawia mnie jakie mobki tam są...
1. Nie
2. Możliwe
3. Hell no
4. Ja tego nie zrobiłem, wyraźnie na screenie widać, że nie ja założyłem room. Screen jest jak najbardziej prawdziwy.

_________________
Nie chce mi się przeglądać działu Pomoc, używajcie reportów kk?


So sty 19, 2008 12:51 am
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Wt sty 08, 2008 5:37 pm
Posty: 77
Post Re: Screenshoty z Questa!!
Tetsujin napisał(a):
NekroSnajper napisał(a):
1.Fake
2.Bug
3.PSerw
4.Jak to zrobiłeś? ;P Jeśli to prawdziwy screen (w co wątpię) to zastanawia mnie jakie mobki tam są...
1. Nie
2. Możliwe
3. Hell no
4. Ja tego nie zrobiłem, wyraźnie na screenie widać, że nie ja założyłem room. Screen jest jak najbardziej prawdziwy.


W odniesieniu do pkt. 4- to błąd gry, też tak miałem.


Śr sty 23, 2008 10:24 pm
Zobacz profil

Dołączył: Pn gru 24, 2007 9:11 pm
Posty: 8
Post Re: Screenshoty z Questa!!
Buhahaha..... Są na to hacki Wpisujesz jaką chcesz nazwe Np: Arena czy jak tam chcecie a gdy dasz start jest masion ^^


Cz sty 24, 2008 1:52 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Wt sty 08, 2008 5:37 pm
Posty: 77
Post Re: Screenshoty z Questa!!
patrykpajak napisał(a):
Buhahaha..... Są na to hacki Wpisujesz jaką chcesz nazwe Np: Arena czy jak tam chcecie a gdy dasz start jest masion ^^


Mi się to jakoś bez haków zrobiło Surprised


Cz sty 24, 2008 5:37 pm
Zobacz profil

Dołączył: Pn gru 24, 2007 9:11 pm
Posty: 8
Post Re: Screenshoty z Questa!!
Jak dajesz tdm i ustawiasz plansze to pisze Factory czy factory ?

Równie dobrze mogli napisać swoj nick lub jakąś nazwę i tak byłoby masion ^^
mam pytanie czy jak byłeś w pokoju to było tak już czy po chwili się zmieniło?


Cz sty 24, 2008 6:05 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: N sty 06, 2008 2:01 pm
Posty: 20
Lokalizacja: Gdynia
Post Re: Screenshoty z Questa!!
Oj ludzie, toż to hack zwany inaczej Auto-Questing. Możes wpisać tam co chcesz, ja raz widziałam taki o nazwie "f*ck"...

_________________
Main:
Nick - VVampire
Lv - 40


Cz sty 24, 2008 6:32 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Wt sty 08, 2008 5:37 pm
Posty: 77
Post Re: Screenshoty z Questa!!
Po jednym z questów poszłedłem afk i po 20 min miałem Castle. To błąd gry a nie żadne haki.


Pn sty 28, 2008 7:42 pm
Zobacz profil

Dołączył: N mar 25, 2007 9:01 am
Posty: 10
Post Re: Screenshoty z Questa!!
patrykpajak napisał(a):
a gdy dasz start jest masion ^^


Otóż to, nie ma więc sensu gdybać nad czymś takim Wink

_________________
Obrazek


Cz sty 31, 2008 7:54 pm
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron