Teraz jest Wt paź 23, 2018 12:47 pm




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
 Rohan Online 
Autor Wiadomość

Dołączył: N maja 18, 2008 5:27 pm
Posty: 117
Post Rohan Online
Shina kazal napisac mi ten temat, poniewaz on ma bana :P
Wiec, niedlugo wychodzi nowe mmo, Rohan online. OB jest za kilka dni.
Wg mnie lokacje i obszar z l2 + skille podobne do tych z cabala = cudooo<3
http://www.playrohan.com - ich strona
http://pl.youtube.com/watch?v=MYbzbEbVz0o - filmik z CB
http://www.rohanonline.pl - polska strona o tym..
Mam nadzieje ze znajdzie sie kilka osob, zeby zalozyc jakas gildie ;-) tak jak w cabalu - Ehrgeiz, i ciuchcie po desert ;]


N maja 18, 2008 5:28 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: So mar 17, 2007 6:35 pm
Posty: 1176
Post Re: Rohan Online
f2p?

_________________
dopelfish^ napisał(a):
Gdyby Achuke jedną ręką robiłby solo 65 + walczył z najlepszymi graczami Gunza, a drugą ręką tłumaczyłby "Potop" Sienkiewicza na jakiś dialekt afrykański, wtedy _może_ byłby przeciętniakiem =/


N maja 18, 2008 5:36 pm
Zobacz profil

Dołączył: N maja 18, 2008 5:27 pm
Posty: 117
Post Re: Rohan Online
Tak.


N maja 18, 2008 5:50 pm
Zobacz profil

Dołączył: So mar 17, 2007 6:02 pm
Posty: 697
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Rohan Online
O tak, to jest juści piękna gra.

_________________
Amph napisał(a):
Ave Hefajstosie!


N maja 18, 2008 6:10 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Pn maja 14, 2007 5:49 pm
Posty: 43
Post Re: Rohan Online
ciuchcie po desert.... kupiliście mnie :D
bede grał, o ile lagi mnie nie zeżrą :P

Cytuj:
CPU: Intel 2.4 Ghz, AMD 2.0 Ghz
RAM: 512 MB
Video: GeForce FX, Radeon 9600
Video RAM: 128 MB
Sound: AC '97
DirectX: 9.0c
Hard drive: 6 GB free space

Recommended requirements:
CPU: Intel 2.8 Ghz, AMD 64 X2 3800+ 2.0 Ghz and up.
RAM: 2.0 GB
Video: GeForce 6x00, Radeon x600
Video RAM: 256 MB
Sound: AC '97
DirectX: 9.0c
Hard drive: 6 GB free space


Troche mnie to przewyższa ;>

_________________
Obrazek
gwiazdek wrócił po latach :P


N maja 18, 2008 6:14 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: So mar 17, 2007 9:22 pm
Posty: 126
Post Re: Rohan Online
Yyyy no mnie z deczka też troche przerasta. Mimo to gra wygląda super. Mam zamiar w nią zagrać, o ile mi sie uda

_________________
Obrazek
raideros napisał(a):
mam zamiar zassać sobie ;]


N maja 18, 2008 7:46 pm
Zobacz profil

Dołączył: N mar 18, 2007 1:13 pm
Posty: 76
Post Re: Rohan Online
Hmmm nawet ja się skuszę na tą gierkę ponieważ Cabal jest monotonny jak dla mnie ;]

_________________
Sygna przekracza dozwoloną ilość w kb. Zapoznaj się z regulaminem viewtopic.php?f=2&t=607
_________________________________________________________
No co ty -.-


N maja 18, 2008 11:25 pm
Zobacz profil

Dołączył: So mar 17, 2007 8:19 pm
Posty: 200
Lokalizacja: Żebym pamiętał :P
Post Re: Rohan Online
Się sprawdzi, z czystej ciekawości chociażby.

_________________
Tu kiedyś była tandeciarska sygnatura. :F


Pn maja 19, 2008 12:09 am
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: N mar 18, 2007 12:17 pm
Posty: 359
Lokalizacja: Earth
Post Re: Rohan Online
Mi po filmiku jakoś nie przypadło do gustu :F

_________________
Nie chce mi się przeglądać działu Pomoc, używajcie reportów kk?


Pn maja 19, 2008 2:30 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Pn maja 14, 2007 5:49 pm
Posty: 43
Post Re: Rohan Online
Tetsujin napisał(a):
Mi po filmiku jakoś nie przypadło do gustu :F


davai tet'suko' :P
w kabla geekczyłeś, to jest troche lepsze wydanie - skille podobne. Spróbować można :P

ps.: ten filmik sux ;|
na youtubie jest dużo innych - lepszych.

_________________
Obrazek
gwiazdek wrócił po latach :P


Pn maja 19, 2008 9:15 pm
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron