Dołączył: N mar 18, 2007 11:58 am Posty: 630 Lokalizacja: Cybertron
Mugen
Ok, ponieważ nijak nie mam ochoty bawić się w składanie samemu Mugena, to poleci mi ktoś _dobrą_ kompilację? W szczególności zależy mi na postaciach z Guilty Gear, Jojo's Bizzare Adventure, Dragon Balla, a w ostateczności - ze Street Fightera. Googlowanie daje efekty, aczkolwiek wolałbym czyjąś opinię, zanim zacznę ściągać paczkę.
_________________ HTTP://PALYGRUND.EU <- JOIN ME AND TOGETHER WE SHALL RULE THE GALAXY
So lip 12, 2008 9:04 pm
Pelec[POL]
Re: Mugen
Nie graj w Mugena , sprawdź lepiej Gulity Gear Isuka .
_________________ Nie grywam już w Gunz`a. Tłumaczę informacje o updat`ach i event`ach NAGunZ`a.
Pn lip 21, 2008 10:43 pm
dopelfish^
Dołączył: N mar 18, 2007 11:58 am Posty: 630 Lokalizacja: Cybertron
Przeczytaj sobie tytuł tematu, nie śpiesz się.
_________________ HTTP://PALYGRUND.EU <- JOIN ME AND TOGETHER WE SHALL RULE THE GALAXY
Pn lip 21, 2008 10:50 pm
kariio
Gralem w duzo M.U.G.E.Nów np Naruto battle arena , Dragon Ball Z budokai tenkaichi 2 dalej niepamientam xD
UP: i co w związku z tym? ;| Sam ulepiłem kiedyś sobie Mugena z postaciami z Bleacha, praktycznie niedostępnych dla zwykłego googlującego urzytkownika, jednak pofarciło mi się i znalazłem forum na którym admin dzielił się swoim sporym zbiorem. Przykro mi, nie pamiętam adresu, ale forum było polskie. Zamieszczał też postacie z db i streetfighter, ofcors te w wersji chibi (małe postacie) bo te normalne były wielkie na połowę mapy ;O No, i mam z głowy posta na kolejne pare tygodni... :*
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości