Teraz jest Pt maja 25, 2018 9:17 am




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
 Ran Online 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: N mar 18, 2007 12:17 pm
Posty: 359
Lokalizacja: Earth
Post Ran Online
penis

_________________
Nie chce mi się przeglądać działu Pomoc, używajcie reportów kk?


Ostatnio edytowano So kwi 07, 2007 12:17 am przez Tetsujin, łącznie edytowano 4 razy

Cz kwi 05, 2007 6:18 pm
Zobacz profil

Dołączył: Śr mar 28, 2007 2:07 pm
Posty: 20
Lokalizacja: Lublin
Post hehe
heh stare dobre czasy ja czekam na International i wtedy od nowa sciagne ta zajebista gre pozdrawiam


Cz kwi 05, 2007 7:33 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: So mar 17, 2007 11:39 pm
Posty: 236
Lokalizacja: im my dildo?
Post Re: Ran Online
ja narazie zeby sie zapoznac bd grac na Malezyjskiej wersji , a jak wyjdzie International to sie przezuce ;]

_________________
Obrazek


Cz kwi 05, 2007 7:36 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: N mar 18, 2007 12:17 pm
Posty: 359
Lokalizacja: Earth
Post Re: Ran Online
Nie polecam malezyjskiej wersji. Lagi miejscami koszmarne + engrish.

_________________
Nie chce mi się przeglądać działu Pomoc, używajcie reportów kk?


Cz kwi 05, 2007 8:09 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: So mar 17, 2007 11:39 pm
Posty: 236
Lokalizacja: im my dildo?
Post Re: Ran Online
mam juz 12lvl(only quests) , gram od 3h i jeszcze niemialem zadnych lagow ani spike'sow.
Jedyne co mnie denerwuje to Bug z przejsciem z mapy na mape tzn. jak chce przejsc np. z Campus'u do miasta to wyskakuje okienko z potwierdzeniem decyzji i jedyny sposob zeby potwierdzic to klikniecie na ów okienko , ale w tym samym czasie calkiem podswiadomie wydajemy postaci komende do przemieszczenia sie i wtedy nastepuje Bug , przez ktory niejestesmy nigdzie , ani w Campus'sie ani w Miescie.. postac poprostu wisi w powietrzu..

_________________
Obrazek


Cz kwi 05, 2007 11:13 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: N mar 18, 2007 12:17 pm
Posty: 359
Lokalizacja: Earth
Post Re: Ran Online
Dopiero po Twoim poście zauważyłem, że wersja Malezyjska przeszła drobne zmiany. Nowa strona, update klienta i co za tym idzie mniejsze lagi. Ponieważ strona nie jest w pełni ukończona to zapytam - czy na tej wersji jest episode 3?
Jeśli tak to się przeniosę ^-^

_________________
Nie chce mi się przeglądać działu Pomoc, używajcie reportów kk?


Cz kwi 05, 2007 11:24 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: So mar 17, 2007 5:52 pm
Posty: 160
Lokalizacja: Cake Town
Post Re: Ran Online
bboy-skrzat napisał(a):
mam juz 12lvl(only quests) , gram od 3h i jeszcze niemialem zadnych lagow ani spike'sow.
Jedyne co mnie denerwuje to Bug z przejsciem z mapy na mape tzn. jak chce przejsc np. z Campus'u do miasta to wyskakuje okienko z potwierdzeniem decyzji i jedyny sposob zeby potwierdzic to klikniecie na ów okienko , ale w tym samym czasie calkiem podswiadomie wydajemy postaci komende do przemieszczenia sie i wtedy nastepuje Bug , przez ktory niejestesmy nigdzie , ani w Campus'sie ani w Miescie.. postac poprostu wisi w powietrzu..

Spacja saves the day!

_________________
World burning...
Obrazek


Pt kwi 06, 2007 11:22 am
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: So mar 17, 2007 11:39 pm
Posty: 236
Lokalizacja: im my dildo?
Post Re: Ran Online
Jest Epizod 3 ^_^


ASM wiem ,ze ten post jest boski :*

Chodzi mi o to, że przy przejściu na inną mapę możesz nacisnąć spację zamiast klikać na przycisk. Wtedy się nie zatniesz.
Asm

_________________
Obrazek


Pt kwi 06, 2007 12:58 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: N mar 18, 2007 12:17 pm
Posty: 359
Lokalizacja: Earth
Post Re: Ran Online
bboy-skrzat napisał(a):
Jest Epizod 3 ^_^
SCREEN OF EP3 SKILLS OR IT DIDN'T HAPPEN!

_________________
Nie chce mi się przeglądać działu Pomoc, używajcie reportów kk?


Pt kwi 06, 2007 4:50 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: N kwi 01, 2007 9:37 pm
Posty: 30
Post Re: Ran Online
Prawdę mówiąc, ta gra jest taka jak inny hack 'n slash. Kiedyś mi się to podoba, teraz gdybym usiadł przy RANie, zaraz bym go wyłączył, i uruchomił se np. Ragdoll Masters :F

_________________
Sygna przekracza dozwolony rozmiar w kb. Zapoznaj się z regulaminem : viewtopic.php?f=2&t=3


Pt kwi 06, 2007 7:29 pm
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron