Teraz jest Cz sie 16, 2018 2:42 am




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
 America's Army 
Autor Wiadomość

Dołączył: So mar 17, 2007 8:41 pm
Posty: 540
Post Re: America's Army
Realnosc to właśnie główny atut tej gry.

_________________
no u


Śr cze 13, 2007 9:23 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Pt mar 30, 2007 7:34 pm
Posty: 1090
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: America's Army
Dałby mi ktoś dobry bezpośredni link do gierki? Szukałem, niby znalazłem, a tu pokazuje mi, że ściągnięto 136% pliku mwahaha Razz Oczywiście nie ściągnęło się dobrze.

//down bezpośredni link do downloadu plox.

_________________
Cytuj:
Achuke: powiedzialem
Ach: do psa
Ach: THIS IS SPARTA
Ach: i uciekl

<F>zainstaluj gunza na nowo ^^
<z>heh a powiesz mi jak zrobic zeby nie odinstalowywac?


Ostatnio edytowano Cz cze 14, 2007 4:21 pm przez Jacky, łącznie edytowano 1 raz

Śr cze 13, 2007 9:28 pm
Zobacz profil

Dołączył: N mar 18, 2007 12:04 am
Posty: 444
Post Re: America's Army
americasarmy.com czy jakos tak....-.-

_________________
=)


Cz cze 14, 2007 12:14 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: So mar 17, 2007 6:35 pm
Posty: 1176
Post Re: America's Army
http://www.americasarmy.com/downloads/

tu masz mirrory polskie holenderskie itp..

_________________
dopelfish^ napisał(a):
Gdyby Achuke jedną ręką robiłby solo 65 + walczył z najlepszymi graczami Gunza, a drugą ręką tłumaczyłby "Potop" Sienkiewicza na jakiś dialekt afrykański, wtedy _może_ byłby przeciętniakiem =/


Cz cze 14, 2007 12:51 pm
Zobacz profil

Dołączył: N mar 18, 2007 8:25 pm
Posty: 117
Post Re: America's Army
kto mi przejdzie tren spadochroniarski dam mu pifoo ^^

_________________
Obrazek
Achuke napisał(a):
ja zrobilem tak jak napisalem i napierdalam skilami jol btw cwoku miales zrobic w healing a nie dragon force -_-


So lip 28, 2007 11:28 am
Zobacz profil

Dołączył: Śr mar 21, 2007 12:13 pm
Posty: 91
Post Re: America's Army
Ja zabardzo nie wieze w to co pisza w wymaganiach i sie pytam czy ktos ma kompa podobnego do mojego i mu chodzi plynnie gra !!
Moj komp:!!
Proceck:Athlon 1700+(1,46GHZ)!!
Grafika:Radeon 9550 128mb!!
Internet:Neostrada 640kb/s!!

Wszedzie dodalem dwa !! to dla Qn bardzo mu sie to podoba!!

_________________
Obrazek


So sie 04, 2007 3:51 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Cz kwi 05, 2007 6:04 pm
Posty: 223
Lokalizacja: Łódż
Post Re: America's Army
Ja mam lepszy procek i karte ale to nie wiele. I mi gierka chodzila plynnie.

_________________
Ciekawe kiedy dostane bana? ;]


So sie 04, 2007 3:53 pm
Zobacz profil

Dołączył: Śr mar 21, 2007 12:13 pm
Posty: 91
Post Re: America's Army
Ale pujdzie mi chociaz ma minimum??

_________________
Obrazek


So sie 04, 2007 3:54 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Cz kwi 05, 2007 6:04 pm
Posty: 223
Lokalizacja: Łódż
Post Re: America's Army
Z mojego punktu widzenia tak.

_________________
Ciekawe kiedy dostane bana? ;]


So sie 04, 2007 3:57 pm
Zobacz profil

Dołączył: Śr mar 21, 2007 12:13 pm
Posty: 91
Post Re: America's Army
Moglby ktos mi dac jakies screeny z tej gry ustawilem sobie Pamiec wirtualna jak sadzicie moze byc??
Obrazek

_________________
Obrazek


So sie 04, 2007 4:05 pm
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron