Teraz jest Wt lut 20, 2018 5:02 pm




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
 Metin 2 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: So mar 17, 2007 6:35 pm
Posty: 1176
Post Re: Metin 2
ja zrobilem tak jak napisalem i napierdalam skilami jol btw cwoku miales zrobic w healing a nie dragon force -_-

_________________
dopelfish^ napisał(a):
Gdyby Achuke jedną ręką robiłby solo 65 + walczył z najlepszymi graczami Gunza, a drugą ręką tłumaczyłby "Potop" Sienkiewicza na jakiś dialekt afrykański, wtedy _może_ byłby przeciętniakiem =/


Śr cze 13, 2007 3:42 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: N kwi 08, 2007 12:02 pm
Posty: 100
Lokalizacja: Olsztyn
Post Re: Metin 2
mowie ze tez tak mialem...zdobylem jeszcze ze 2 levele i juz bylo ok nie boj sie

_________________
http://www.playfire.com/enterrulez


Śr cze 13, 2007 5:53 pm
Zobacz profil

Dołączył: N mar 18, 2007 8:25 pm
Posty: 117
Post Re: Metin 2
Achuke napisał(a):
ja zrobilem tak jak napisalem i napierdalam skilami jol btw cwoku miales zrobic w healing a nie dragon force -_-

xD Text dobry "btw cwoku..." dragon force to smocza moc czyli do czarodzieja pasuje -.-

Gierka jak każda inna 5 h i do kosza a nie to co cs:s i Gunz xD ;] Tym bardziej gunz, nie odchodzcie od gunza dla jakiegos szajsa

_________________
Obrazek
Achuke napisał(a):
ja zrobilem tak jak napisalem i napierdalam skilami jol btw cwoku miales zrobic w healing a nie dragon force -_-


Śr cze 13, 2007 7:18 pm
Zobacz profil

Dołączył: N mar 18, 2007 12:04 am
Posty: 444
Post Re: Metin 2
Achuke napisał(a):
ja zrobilem tak jak napisalem i napierdalam skilami jol btw cwoku miales zrobic w healing a nie dragon force -_-


zeby skille mi zaczely smigac musialem zrobic reloga....jakis bug sie wkradł. tez napierdalam skillami jak ty tylko troche lepiej.

btw ćwoku zrobiłem dragon force'a na złość tobie
<3

_________________
=)


Śr cze 13, 2007 8:28 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: N kwi 08, 2007 12:02 pm
Posty: 100
Lokalizacja: Olsztyn
Post Re: Metin 2
Gra ktoś w to jeszcze? Bo ja już nie zamierzam to chętnie oddam cała kasę (ponad 100k) i itemy (znajdzie się kilka dobrych) lv 22-postać.

_________________
http://www.playfire.com/enterrulez


Pt cze 22, 2007 10:53 am
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: N kwi 01, 2007 9:37 pm
Posty: 30
Post Re: Metin 2
No to ja jestem chętny ;]

_________________
Sygna przekracza dozwolony rozmiar w kb. Zapoznaj się z regulaminem : viewtopic.php?f=2&t=3


Wt cze 26, 2007 12:54 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: N mar 18, 2007 8:09 am
Posty: 199
Lokalizacja: Area 51.
Post Re: Metin 2
i jjaaaaa ;p

_________________
Free Hacks Here!
Obrazek
Obrazek


Wt cze 26, 2007 4:47 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: So mar 17, 2007 7:02 pm
Posty: 339
Post Re: Metin 2
lamerska gra =D
mi sie na 6 lvlu znudzilo
na cabala matolki =D

_________________
Obrazek

Nie piszcie mi PM, nie zagladam tu.
z porzadnego forum zrobila sie moda na sukces, z mataha na czele.
i ten kto kasuje mi posty tez powinien moda stracic, tym bardziej ze niczym nie lamia regulaminu.


Śr cze 27, 2007 2:02 am
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: N kwi 08, 2007 12:02 pm
Posty: 100
Lokalizacja: Olsztyn
Post Re: Metin 2
spozniliscie sie bo na tym kompie to mi sie nei chce tej lamerskiej gry instalowac ;]

_________________
http://www.playfire.com/enterrulez


Śr cze 27, 2007 1:45 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: N mar 18, 2007 8:09 am
Posty: 199
Lokalizacja: Area 51.
Post Re: Metin 2
Enter wystarczy, że podasz mi passy na pm ^^

_________________
Free Hacks Here!
Obrazek
Obrazek


Śr cze 27, 2007 4:00 pm
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron