Teraz jest Cz paź 18, 2018 7:10 pm




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
 Procesor na socket AMD 754 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: Wt mar 20, 2007 9:30 am
Posty: 127
Lokalizacja: Z dala od Ciebie, zapewne.
Post Re: Procesor na socket AMD 754
Właśnie, po cyrku ze świętami, bo te teraz pozwalają mi tylko na kupowanie poszczególnych części... w odstępie tyygodni ;P

W sumie... sam nie wiem. Chciałem się uzbroić w procek dwurdzeniowy, w miarę wystarczający (Tam takie Gothic 3, Wiedźmin i te inne na max ;P Chociaż już na moim AMD Athlon XP 2800+ chodzą na wysokich.. ale troszku się tną ;P).

Poszukam intela tak dla zaspokojenia ciekawości. Jakieś rady?
Tylko bez jakichś Quad czy i7 xD


Śr gru 17, 2008 12:32 am
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Cz lip 10, 2008 11:57 pm
Posty: 104
Post Re: Procesor na socket AMD 754
Ja tam mam quada :d xD

_________________
I am praying for the raging flood
I am waiting for you to come


Śr gru 17, 2008 1:19 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: N mar 18, 2007 11:58 am
Posty: 629
Lokalizacja: Cybertron
Post Re: Procesor na socket AMD 754
Quada sobie odpuść, bodaj tylko Lost Planet z tego korzysta, a to i tak tylko prowizorka. Trochę taniej od takiego Q6600 możesz dostać Intel Core2Duo E8400 (po 3 GHz na rdzeń) - sam mam takowy i jestem zadowolony (żre też mniej mocy niż Quad). Najlepiej rzuć okiem na jakieś zestawienie, np. tu (można wybierać między różnymi grami i aplikacjami).

_________________
HTTP://PALYGRUND.EU <- JOIN ME AND TOGETHER WE SHALL RULE THE GALAXY


Śr gru 17, 2008 3:47 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Pt mar 30, 2007 7:34 pm
Posty: 1090
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Procesor na socket AMD 754
Rabbitos napisał(a):
Ja tam mam quada :d xD

Lol, jesteś zajebisty.

dopelfish^ napisał(a):
Trochę taniej od takiego Q6600 możesz dostać Intel Core2Duo E8400 (po 3 GHz na rdzeń)
Ale on kosztuje dużo więcej niż 5200. W tej cenie jest jakiś E2200, ale nie wiem, jak te nowe sztuki się kręcą.

_________________
Cytuj:
Achuke: powiedzialem
Ach: do psa
Ach: THIS IS SPARTA
Ach: i uciekl

<F>zainstaluj gunza na nowo ^^
<z>heh a powiesz mi jak zrobic zeby nie odinstalowywac?


Śr gru 17, 2008 9:14 pm
Zobacz profil

Dołączył: Pn maja 14, 2007 7:30 pm
Posty: 166
Post Re: Procesor na socket AMD 754
To ja jestem zajebisty.


Śr gru 17, 2008 9:18 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Cz lip 10, 2008 11:57 pm
Posty: 104
Post Re: Procesor na socket AMD 754
Jacky napisał(a):
Rabbitos napisał(a):
Ja tam mam quada :d xD

Lol, jesteś zajebisty.


Wiem, dziekuje. Ale nie wchodz mi za gleboko w tylek ;)

_________________
I am praying for the raging flood
I am waiting for you to come


Śr gru 17, 2008 11:05 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Wt mar 20, 2007 9:30 am
Posty: 127
Lokalizacja: Z dala od Ciebie, zapewne.
Post Re: Procesor na socket AMD 754
Ok, zanim już zupełnie przestanę was męczyć pytaniami, któe mogą się wydawać dziwne, muszę upewnić się jeszcze w jednej sprawie :P

Otóż: Czy sprzęt, który już wcześniej podawałem uciągnie również na zasilaczu 350W?

A GeForce 8600 512MB GDDR3? Mam takową okazję ;]


So sty 03, 2009 11:29 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Pt mar 30, 2007 7:34 pm
Posty: 1090
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Procesor na socket AMD 754
Avduo napisał(a):
Ok, zanim już zupełnie przestanę was męczyć pytaniami, któe mogą się wydawać dziwne, muszę upewnić się jeszcze w jednej sprawie :P

Otóż: Czy sprzęt, który już wcześniej podawałem uciągnie również na zasilaczu 350W?

A GeForce 8600 512MB GDDR3? Mam takową okazję ;]

Możesz jeszcze raz podać cały zestaw? :P Podawałeś z pięć różnych konfiguracji. Anyway, ja bym tam wsadził 400/450W.

_________________
Cytuj:
Achuke: powiedzialem
Ach: do psa
Ach: THIS IS SPARTA
Ach: i uciekl

<F>zainstaluj gunza na nowo ^^
<z>heh a powiesz mi jak zrobic zeby nie odinstalowywac?


N sty 04, 2009 12:06 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Wt mar 20, 2007 9:30 am
Posty: 127
Lokalizacja: Z dala od Ciebie, zapewne.
Post Re: Procesor na socket AMD 754
Ok, zestaw jak na razie wygląda następujaco:

AMD Athlon 64 X2 5200+
GeForce 8600GT 256MB DDR3 (lub GTS)
2x2GB Kingston DDR2 CL5
GIGABYTE GA-M61PME-S2 VGA AM2 (Ale jeszcze nie mam pewności)

To chyba wszystko. Dysk zostaje (nie pamiętam jaki :P 160GB) oraz nagrywarka (writemaster, ale jaka? xD)


N sty 04, 2009 11:43 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: So mar 17, 2007 6:30 pm
Posty: 430
Post Re: Procesor na socket AMD 754
Polecam wziąć większy dysk. Niby 160 GB wydaje się dużo, ale zobaczysz, że szybko miejsca ci zabraknie ;)

_________________
Obrazek

I didn't buy the fucking internet for clothed women. Tits or GTFO. kthxbye
BALLS: They aren't going to suck themselves, lady

RAW RAW FIGHT THE POWAH!!


Pn sty 05, 2009 12:21 pm
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 72 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron