Teraz jest Wt lut 20, 2018 11:43 am




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
 Procesor na socket AMD 754 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: N mar 18, 2007 11:58 am
Posty: 629
Lokalizacja: Cybertron
Post Re: Procesor na socket AMD 754
350W to stanowczo za mało.

_________________
HTTP://PALYGRUND.EU <- JOIN ME AND TOGETHER WE SHALL RULE THE GALAXY


Pn sty 05, 2009 2:29 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Pt mar 30, 2007 7:34 pm
Posty: 1090
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Procesor na socket AMD 754
dopelfish^ napisał(a):
350W to stanowczo za mało.

Poprzesz?

Ja bym tu wsadził coś takiego: Chieftec GPS 400W.

LOLO google mi nie działa. oOoO

_________________
Cytuj:
Achuke: powiedzialem
Ach: do psa
Ach: THIS IS SPARTA
Ach: i uciekl

<F>zainstaluj gunza na nowo ^^
<z>heh a powiesz mi jak zrobic zeby nie odinstalowywac?


Pn sty 05, 2009 5:27 pm
Zobacz profil

Dołączył: So mar 17, 2007 6:02 pm
Posty: 697
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Procesor na socket AMD 754
Ja tam jeszcze bym radził 450W.

_________________
Amph napisał(a):
Ave Hefajstosie!


Pn sty 05, 2009 6:32 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Pt mar 30, 2007 7:34 pm
Posty: 1090
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Procesor na socket AMD 754
Mataha napisał(a):
Ja tam jeszcze bym radził 450W.

Mój Chieftec o tej wartości ciągnie E8500 i HD4870 i nie mam żadnych problemów, więc nie wiem, czy taki zasilacz będzie potrzebny.

_________________
Cytuj:
Achuke: powiedzialem
Ach: do psa
Ach: THIS IS SPARTA
Ach: i uciekl

<F>zainstaluj gunza na nowo ^^
<z>heh a powiesz mi jak zrobic zeby nie odinstalowywac?


Pn sty 05, 2009 6:42 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: N mar 18, 2007 11:58 am
Posty: 629
Lokalizacja: Cybertron
Post Re: Procesor na socket AMD 754
Oh shit, a ja do podobnego konfigu wziąłem 550 W :O

_________________
HTTP://PALYGRUND.EU <- JOIN ME AND TOGETHER WE SHALL RULE THE GALAXY


Pn sty 05, 2009 7:26 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Pt mar 30, 2007 7:34 pm
Posty: 1090
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: Procesor na socket AMD 754
dopelfish^ napisał(a):
Oh shit, a ja do podobnego konfigu wziąłem 550 W :O

Jacky napisał(a):
dopelfish^ napisał(a):
350W to stanowczo za mało.

Poprzesz?

_________________
Cytuj:
Achuke: powiedzialem
Ach: do psa
Ach: THIS IS SPARTA
Ach: i uciekl

<F>zainstaluj gunza na nowo ^^
<z>heh a powiesz mi jak zrobic zeby nie odinstalowywac?


Pn sty 05, 2009 9:06 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Wt mar 20, 2007 9:30 am
Posty: 127
Lokalizacja: Z dala od Ciebie, zapewne.
Post Re: Procesor na socket AMD 754
Zająłem się juz kupowaniem sprzętu, ale jakoś niektóre sklepy mnie nie zadowalają. Znacie jakieś serwisy internetowe oferujące sprzęt komputerowy w miarę normalnych cenach i dużą dostępnością?

W ostateczności komputronik, ale... nieee.


Cz lut 26, 2009 5:38 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: N mar 18, 2007 11:58 am
Posty: 629
Lokalizacja: Cybertron
Post Re: Procesor na socket AMD 754
Wybrałeś sobie zły czas na kupowanie sprzętu, dzięki kryzysowi ceny będą już tylko rosnąć. Najtaniej jest na allegro, ale to z drugiej strony może być dość ryzykowne. Sprawdź jeszcze gral.pl

_________________
HTTP://PALYGRUND.EU <- JOIN ME AND TOGETHER WE SHALL RULE THE GALAXY


Cz lut 26, 2009 6:17 pm
Zobacz profil

Dołączył: Wt sty 20, 2009 7:07 pm
Posty: 159
Post Re: Procesor na socket AMD 754
Polecam esc.pl ale wlasnie ceny skocza za okolo dwa tygodnie bo wiekszosc sklepow ma jeszcze stare zapasy i sprzedaje po normalnych cenach


Cz lut 26, 2009 6:45 pm
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron