Teraz jest Pt lut 23, 2018 12:33 am




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 phpbb3 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: Cz mar 29, 2007 11:27 pm
Posty: 69
Lokalizacja: Lincoln
Post phpbb3
Ogólnie to nie sadze zeby to byl dobry pomysl zeby zmieniac na phpbb3 ... jakos nie za duzo o nim slyszalem i zapewne jest malo modyfikacji i skryptow... przynajmniej dla mnie najlepsze jest phpbb modified by przemo... chodzi gladko ma duzo zalet i opcji jest troche modow i skryptow... co was sklonilo zeby zmienic na phpbb3? :p


(Nie zebym cos do waszej decycji mial ;p ale ja tam wole stare forum)

_________________
Obrazek
Jest tak, a mialo byc inaczej,
Mozesz prosic mnie a ja i tak ci nie wybacze,
Ciezki twoj los, ale nikt nad nim nie zaplacze,
Jestes tu sam i nie zmienisz tego raczej...


Cz mar 29, 2007 11:52 pm
Zobacz profil
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył: So mar 17, 2007 5:19 pm
Posty: 102
Post Re: phpbb3
Phpbb3 ma wbudowane większość przydatnych funkcji w wersję podstawową, dzięki czemu nie jest koniecznie instalowanie modów jak za czasów phpbb2. Sama wersja wyszła srosunkowo niedawno, dlatego mało osób o niej wie ;']

_________________
Obrazek
私を戦いなさい


Pn kwi 02, 2007 9:57 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Cz mar 29, 2007 11:27 pm
Posty: 69
Lokalizacja: Lincoln
Post Re: phpbb3
No wreszcie ktos mu odpowiedzial.

Tak domyslam sie ze jest nowa, ale jakos tak jak patrze na to forum to wydaje mi sie ze modified by przemo jest lepsze : P Byc moze sie myle, ale nie znam pelnych mozliwosci tego forum wiec... nie mi oceniac ;p

_________________
Obrazek
Jest tak, a mialo byc inaczej,
Mozesz prosic mnie a ja i tak ci nie wybacze,
Ciezki twoj los, ale nikt nad nim nie zaplacze,
Jestes tu sam i nie zmienisz tego raczej...


Wt kwi 03, 2007 12:42 am
Zobacz profil

Dołączył: N mar 18, 2007 8:25 pm
Posty: 117
Post Re: phpbb3
phpbb2:

Dla mnie ta wersja ma dużo dziur ;|

phpbb3: Testowałem na domowym serwerze i pięknie wygląda adres: http://phpbb3.pl <---chyba dobrze za pamiętałem

phpbb by przemo: Szajs obładowany nie podczebnymi graficznymi modyfikacjami -.-
(Sorry przemo ale musiałem to powiedzieć, bo poprostu obciąża serwer)

Według mnie sumując:
1. phpbb3
2. phpbb by przemo
3. phpbb2

a najlepszy skrypt forum to vBulletin ;], tylko troche drogo coś około 500 zł

_________________
Obrazek
Achuke napisał(a):
ja zrobilem tak jak napisalem i napierdalam skilami jol btw cwoku miales zrobic w healing a nie dragon force -_-


Wt kwi 03, 2007 3:26 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Pt mar 30, 2007 7:34 pm
Posty: 1090
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: phpbb3
Matikx napisał(a):
phpbb2:

Dla mnie ta wersja ma dużo dziur ;|

phpbb3: Testowałem na domowym serwerze i pięknie wygląda adres: http://phpbb3.pl <---chyba dobrze za pamiętałem

phpbb by przemo: Szajs obładowany nie podczebnymi graficznymi modyfikacjami -.-
(Sorry przemo ale musiałem to powiedzieć, bo poprostu obciąża serwer)

Według mnie sumując:
1. phpbb3
2. phpbb by przemo
3. phpbb2

a najlepszy skrypt forum to vBulletin ;], tylko troche drogo coś około 500 zł

Chyba chodzi ci o http://phpbb3.com.pl .
Na domowym serwie może chodzi pięknie, ale na yoyo.pl nie. Ciągle się wiesza.

_________________
Cytuj:
Achuke: powiedzialem
Ach: do psa
Ach: THIS IS SPARTA
Ach: i uciekl

<F>zainstaluj gunza na nowo ^^
<z>heh a powiesz mi jak zrobic zeby nie odinstalowywac?


Cz cze 21, 2007 1:08 pm
Zobacz profil

Dołączył: N mar 18, 2007 8:25 pm
Posty: 117
Post Re: phpbb3
IMHO Noł Koment co do yoyo.pl, ani remixów postawić nie moge które przekraczaja te 3 mb ani plików które są ważne, ja korzystam teraz z yoyo.pl do listy poradników gry-online. Może nie długo wystartuje moje portfolio graficzno, muzyczno, pisarskie :]

_________________
Obrazek
Achuke napisał(a):
ja zrobilem tak jak napisalem i napierdalam skilami jol btw cwoku miales zrobic w healing a nie dragon force -_-


So sie 11, 2007 6:27 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Pt mar 30, 2007 7:34 pm
Posty: 1090
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: phpbb3
[Odświeżanie starych tematów]
Jest już stabline wydanie phpbb 3.0.
Może administracja się skusi?
http://www.phpbb.com/downloads/olympus.php
[/Odświeżanie starych tematów]

_________________
Cytuj:
Achuke: powiedzialem
Ach: do psa
Ach: THIS IS SPARTA
Ach: i uciekl

<F>zainstaluj gunza na nowo ^^
<z>heh a powiesz mi jak zrobic zeby nie odinstalowywac?


Pn gru 31, 2007 3:34 pm
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron