Witam graczy gunz
Dziękczyny Event zacznie się dziś po konserwacji w dniu 20 listopada 2007 i skończy się w środe 28 listopada.
Podczas tego eventu, użytkownik będzię mógł zdobyć "Turkey Dinner(dosłownie obiad z indykiem)" jeżeli zagrasz na Prison Qest.
Turkey Dinner jest używany jako medical/repair kit. Każdy taki jeden Turkey dinner pozwala na zreperowanie +8HP/8AP i może być wyrzucony podczas gry tylko 3 razy. Turkey Dinner może być,także sprzedany za 30 Bounty. Cieszcie się tym eventem i miejcie zabawe z Dziękczynego Eventu!
Turkey dinner!
http://downfile.ijjimax.com/cms/arcade/ ... unz239.jpgDziękuję,
GM_Devilito
Cytuj:
Hello GunZ players,
Thanksgiving Event will begin today after the maintenance November 20th, 2007 and will end on Wednesday November 28th, 2007. During this time, users can get a Turkey Dinner item from playing prison quest. This Turkey Dinner item is used like medical/repair kits. Each Turkey Dinner will recover +8HP/8AP and can be dropped 3 times per item. Turkey Dinner item can also be sold for 30 Bounty. Enjoy the event and have a Happy Thanksgiving!
Thank You,
GM_Devilito
Mój pierwszy przetłumaczony tekst
TinweAw... Przeniescie ten topic do Nagunz ogłoszenia!! Komp mi się zacioł i nie zauważyłem,że to Dzał Klany!
Nie bardzo mi się to podoba, ale niech już zostanie.
T.