Teraz jest Pt wrz 10, 2010 6:16 pm

Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 Propozycje 
Autor Wiadomość

Post Propozycje
Mam chęć stworzenia prywatnego serwera.
w internecie i na yt jest wiele filmów jak zrobić ten własny server.
(ogólnie to trzeba przesłać itemy z koreańskiego gunza itp.
Przedstawie wam moje niektóre propozycje:

+zmienie oprawe graficzną
(ładowanie gry)
-zmienie pasek ładowania
-tapete przy ładowaniu na coś żywszego.

+server byłby na 500 osób

+w playliście będzie ogólnie jakiś rap,hiphop no i może jakieś fajne techno

+Robienie postaci
-postacie będą miały takie same animacje przy obsługiwaniu broni mieczy ,inne sprawy takie jak emocje i styl chodzenia będą takie same.
-zamiast tego pociągu jak w normalnym gunzie przy wybieraniu postaci będzie krajobraz z cs'a ta mapka de_dust 2 ,tak samo jak i w przypadku otwierania sklepu zamiast czarnego tła będzie widniała ta mapka.

+mapy
-dodam skill map: v1 v2 v3
-mapki które są na innych prywatnych serwach według mojego uznania ,nie dodam tych które się zacinają są kiepskie itp
-zedytuje wygląd podsawowych map gunz na jednolite kolory ,żeby wyszło coś takiego :arrow:(kliknijcie na 0:45) http://www.youtube.com/watch?v=5Dpk8tWgMmA

+ubrania
-zmienie tylko kolorystyke niktórych ubrań aby wyglądały ładniej.

+bronie
(shotgun)
-w grze będziemy mogli posługiwać się tylko jednym shotgunem.
-zamiast 5 naboi w shotgunie będzie 2 razy wiecej.
-zwiększe szybkość strzałów w shotgun ,aby uzyskać taki sam efekt jak przy reload shot.
-zmienie ustawienie rąk przy poj. pistolecie i revolwerze bo wygląda to nie naturalnie.

+zwiększe szybkość poruszania się przy dashu o około 25%

Jest to połowa moich pomysłów dotyczących zmian.
Napiszcie co o nich sądzicie...

N lip 11, 2010 12:55 pm

Post Re: Propozycje
Na tym forum ludzie w znacznej większości gardzą takimi serwerami. Chcesz zrobić kolejne gówno które nie dość że będzie wyglądać chujowo (myślisz że te kolorki poprawią ci refleks, że niby szybciej zauważysz wroga? Bzdura, mapy są tak małe że tylko ślepiec nie zauważyłby wroga. Czas kupić okularki, nie sądzisz? Map z CSa już nawet komentować nie będę bo szkoda słów...), słychać chujowo (Rap/hiphop i GunZ? Człowieku, raz, że większość tej muzyki to głupoty (JP?), dwa, że nie pasuje do takiej gry. Pasowałoby może na radio w GTA:SA ale nie do GunZa. GunZ aktualnie ma dobry soundtrack i w tym kierunku powinno się iść), to i będzie chujowo zbalansowane bo dbasz tylko o k-stylerów. Ba, udupiasz ich bo teraz nie będą musieli się nawet uczyć technik. SG samo będzie strzelać niczym karabin maszynowy. Twój pomysl nie ma sensu bo to kolejny serwer "od nooba dla noobów". Takich serwerów jest strasznie dużo i mały serwerek z Polski nie ma szans przebicia. Nie z polskim community. Może miałbyś jakieś nikłe szanse, gdybyś robił coś nowego, unikalnego ale takiego gówna nie przepchniesz. Do tego te głupoty z animacjami, modyfikacją dasha i kolorów ciuchów.
Classic balanced GunZ or GTFO.

PS. Proszę, powiedzcie, że to tylko prowokacja... Pomysły wyjęte wprost z głowy 13latka, słuchającego JP i grającego 20/7 w CSa (bo komp nie pozwala na nic lepszego?).

N lip 11, 2010 1:23 pm

dev, to cieszymy się, że masz taką wiedzę na ten temat, bo większości z tych rzeczy ja nie potrafiłbym zrobić. A ty umiesz. Ponadto masz kasę na postawienie przecież nie tak słabej maszyny, która to obsłuży.

Kurczę, dlaczego dziś hiphop i rap kojarzy się wszystkim z JP oO. I ludzie myślą, że znają tą muzykę

Ach: THIS IS SPARTA
Ach: i uciekl

<F>zainstaluj gunza na nowo ^^
<z>heh a powiesz mi jak zrobic zeby nie odinstalowywac?

N lip 11, 2010 11:15 pm

Skądś to się musiało wziąć ;) Na pewno jest wiele normalnych kawałków ale czasy są jakie są i najczęściej słyszy się właśnie to gówno. Do tego po przeczytaniu pomysłów DeVa odnoszę wrażenie, że jest właśnie takim pryszczatym nastolatkiem słuchającym na co dzień JP i innego tego typu gówna bo nie czarujmy się, pomysły są gówniane i mają na celu zrobienie gry za łatwej. Wydaje mi się że każdy szanujący się starszy gracz pojmuje jak ważnymi dla gier są wyzwania i klimat?

Pn lip 12, 2010 2:39 am

słucham reggae a jak już hip hop to jakiś normalny z przekazem a nie typu JP..
no i nie mam pryszczy :x (jakby coOo)

Pn lip 12, 2010 9:07 am

Nie mówię że masz. Mówię że twoje pomysły kojarzą mi się z pomysłami kogoś takiego jak opisałem. Bardziej interesuje mnie od tego czy masz pryszcze czy nie, przyszłość twojego pomysłu. Czy idziesz dalej swoją drogą, czy czekasz na więcej komentarzy (o co tu trudno będzie bo na forum zaglądają chyba raptem...4-5 osób?), czy może zastanowiłeś się chwilę nad moimi słowami i uważasz że robiąc to po swojemu popełniłbyś lub nie jakieś błędy (czyt. że po przeczytaniu mojego postu uważasz że twoje pomysły są zajebiste czy jednak do dupy).

Pn lip 12, 2010 12:35 pm

moim skromnym zdaniem nadal te pomysły są zajebiste,no ale jak uważasz że są do dupy to już nie będę już rozwijał dalej tego tematu.

Śr lip 14, 2010 7:24 pm

Ależ ja ci nie bronię rozwijać. Jeśli uważasz, że są zajebiste to idź dalej. Nie jestem całym community. Najwyżej będzie tak jak mówiłem i serwer będziesz utrzymywał sam dla siebie, ewentualnie kilku osób ;]

Śr lip 14, 2010 7:30 pm

jasne jasne...

Cz lip 15, 2010 4:44 pm

Taka prawda, mój drogi.

So lip 17, 2010 3:39 pm
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ]