Teraz jest So maja 26, 2018 5:28 pm




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
 GunZ bez leadingu 
Autor Wiadomość

Dołączył: So mar 17, 2007 6:02 pm
Posty: 697
Lokalizacja: Warszawa
Post GunZ bez leadingu
Szczegóły niebawem.

_________________
Amph napisał(a):
Ave Hefajstosie!


Śr gru 08, 2010 6:48 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Pt mar 30, 2007 7:34 pm
Posty: 1090
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: GunZ bez leadingu
Słyszałem o tym. impassibl. Cały urok gunza się spsuje

_________________
Cytuj:
Achuke: powiedzialem
Ach: do psa
Ach: THIS IS SPARTA
Ach: i uciekl

<F>zainstaluj gunza na nowo ^^
<z>heh a powiesz mi jak zrobic zeby nie odinstalowywac?


Śr gru 08, 2010 11:57 pm
Zobacz profil

Dołączył: So mar 17, 2007 6:02 pm
Posty: 697
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: GunZ bez leadingu
Co tu dużo mówić... http://beta.gunz.herogamers.net/web/index.php Zapraszamy.

_________________
Amph napisał(a):
Ave Hefajstosie!


Cz gru 09, 2010 12:48 am
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: So mar 17, 2007 8:16 pm
Posty: 619
Post Re: GunZ bez leadingu
Brazylijski bez lagów? How?

_________________
Hacki do GunZa-->Have Fun ;)<--Hacki do GunZa


Cz gru 09, 2010 12:52 am
Zobacz profil

Dołączył: So mar 17, 2007 8:41 pm
Posty: 540
Post Re: GunZ bez leadingu
NekroSnajper napisał(a):
Brazylijski bez lagów? How?


hiszpański , ping do siebie(?)


A.

_________________
no u


Cz gru 09, 2010 8:55 am
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: So mar 17, 2007 8:16 pm
Posty: 619
Post Re: GunZ bez leadingu
Rosyjski pls bo nie mam gdzie ćwiczyć języka na maturę. Ruski serwer RO nie obsługuje polskich sieci komórkowych ;<
Obrazek

_________________
Hacki do GunZa-->Have Fun ;)<--Hacki do GunZa


Cz gru 09, 2010 3:55 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Pt mar 30, 2007 7:34 pm
Posty: 1090
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: GunZ bez leadingu
Cytuj:
Already exceeded the number of accounts for the Closed Beta and is not allowed to create more accounts
The account limit is: 1500

Mat, ratuj. Swoją drogą, nie mieli tego poprawić jakoś neidługo na idżi?

_________________
Cytuj:
Achuke: powiedzialem
Ach: do psa
Ach: THIS IS SPARTA
Ach: i uciekl

<F>zainstaluj gunza na nowo ^^
<z>heh a powiesz mi jak zrobic zeby nie odinstalowywac?


N gru 12, 2010 12:52 am
Zobacz profil

Dołączył: So mar 17, 2007 6:02 pm
Posty: 697
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: GunZ bez leadingu
Wszystkie moje zapasowe konta zostały rozdane - ba, na niektórych siedzą nawet po 3 osoby, więc to jest tak trochę, ekhm, niemożliwe.

_________________
Amph napisał(a):
Ave Hefajstosie!


N gru 12, 2010 1:38 am
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Pt mar 30, 2007 7:34 pm
Posty: 1090
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: GunZ bez leadingu
i tak pewnie 1100 leży nieużywanych.
A właśnie. Ale jak to: bez leadingu? Cóż wyróżnia ten serwer?

_________________
Cytuj:
Achuke: powiedzialem
Ach: do psa
Ach: THIS IS SPARTA
Ach: i uciekl

<F>zainstaluj gunza na nowo ^^
<z>heh a powiesz mi jak zrobic zeby nie odinstalowywac?


N gru 12, 2010 12:15 pm
Zobacz profil

Dołączył: So mar 17, 2007 6:02 pm
Posty: 697
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: GunZ bez leadingu
Hit = hit.

_________________
Amph napisał(a):
Ave Hefajstosie!


N gru 12, 2010 8:13 pm
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron