Teraz jest N lut 25, 2018 5:33 am




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
 GunZ bez leadingu 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: Pt mar 30, 2007 7:34 pm
Posty: 1090
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: GunZ bez leadingu
ALEJAK.

_________________
Cytuj:
Achuke: powiedzialem
Ach: do psa
Ach: THIS IS SPARTA
Ach: i uciekl

<F>zainstaluj gunza na nowo ^^
<z>heh a powiesz mi jak zrobic zeby nie odinstalowywac?


Pn gru 13, 2010 5:06 pm
Zobacz profil

Dołączył: So mar 17, 2007 6:02 pm
Posty: 697
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: GunZ bez leadingu
Przy trafianiu przeciwnika system wysyła do niego kod z trafieniem i ilością zadanych obrażeń, które następnie twój przeciwnik odbiera i pada po dwóch strzałach. Co się z tym wiąże, już nie masz do siebie pingu 0, a określony do serwera.

_________________
Amph napisał(a):
Ave Hefajstosie!


Pn gru 13, 2010 5:12 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Pt mar 30, 2007 7:34 pm
Posty: 1090
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: GunZ bez leadingu
Czyli masz połączenie plejer - serwer - plejer i trafiasz, jeśli utrafiłeś u siebie a nie jeśli strzeliłeś w miejsce, gdzie on jest u siebie? Dobry materiał pod aimbotki
I jakbyś tam miał jakieś konto...

_________________
Cytuj:
Achuke: powiedzialem
Ach: do psa
Ach: THIS IS SPARTA
Ach: i uciekl

<F>zainstaluj gunza na nowo ^^
<z>heh a powiesz mi jak zrobic zeby nie odinstalowywac?


Pn gru 13, 2010 9:26 pm
Zobacz profil

Dołączył: So mar 17, 2007 6:02 pm
Posty: 697
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: GunZ bez leadingu
Nie mam już wolnych kont. Auline chyba jeszcze jakieś ma, ale to z nim gadać.

_________________
Amph napisał(a):
Ave Hefajstosie!


Wt gru 14, 2010 12:03 am
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: So mar 17, 2007 8:16 pm
Posty: 619
Post Re: GunZ bez leadingu
Witajcie maxwelle! Jak z double shotgunami i uber-przekox-zaje-tank-setami?

_________________
Hacki do GunZa-->Have Fun ;)<--Hacki do GunZa


Wt gru 14, 2010 10:15 am
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Pt mar 30, 2007 7:34 pm
Posty: 1090
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: GunZ bez leadingu
Przecież podobno
Cytuj:
Nie gram już w GunZa.


To daj swoje. :C

A gdzie znajdę olajna?

_________________
Cytuj:
Achuke: powiedzialem
Ach: do psa
Ach: THIS IS SPARTA
Ach: i uciekl

<F>zainstaluj gunza na nowo ^^
<z>heh a powiesz mi jak zrobic zeby nie odinstalowywac?


Wt gru 14, 2010 11:40 am
Zobacz profil

Dołączył: So mar 17, 2007 6:02 pm
Posty: 697
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: GunZ bez leadingu
Open Beta, teraz każdy może sobie zrobić konto.

_________________
Amph napisał(a):
Ave Hefajstosie!


Cz gru 30, 2010 7:50 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Pt mar 30, 2007 7:34 pm
Posty: 1090
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: GunZ bez leadingu
Łał, to działa. Mając ~30AP jadę na duelu ludzi z "premciuszkami". Tylko czemu mam ping 130, na moje powinien być nie większy niż osiemdziesiąt ; o

_________________
Cytuj:
Achuke: powiedzialem
Ach: do psa
Ach: THIS IS SPARTA
Ach: i uciekl

<F>zainstaluj gunza na nowo ^^
<z>heh a powiesz mi jak zrobic zeby nie odinstalowywac?


Pt gru 31, 2010 12:56 pm
Zobacz profil

Dołączył: So mar 17, 2007 6:02 pm
Posty: 697
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: GunZ bez leadingu
Bo twój ping - kombinacja pingu i do serwera, i do innych. Wcześniej był ping tylko do innych.

_________________
Amph napisał(a):
Ave Hefajstosie!


So sty 01, 2011 8:55 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: So mar 17, 2007 8:16 pm
Posty: 619
Post Re: GunZ bez leadingu
Nie o to mu chodzi. Dajcie znać kiedy skończy się beta bo chciałbym pograć ;<

_________________
Hacki do GunZa-->Have Fun ;)<--Hacki do GunZa


N sty 02, 2011 5:21 am
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron