Teraz jest Pt lip 10, 2020 6:19 pm




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 ReloadShot/RS pomużcie 
Autor Wiadomość

Dołączył: Wt cze 26, 2007 9:10 pm
Posty: 2
Post ReloadShot/RS pomużcie
Witam wszystkich mam kłopot nie moge zrobic RS'a z Shotganami znacie może leprzy sposób do wytłumaczenia Question prosze była bym Bardzo ! ale to bardzo wdzienczna


Ostatnio edytowano Wt cze 26, 2007 9:36 pm przez SlowGirl, łącznie edytowano 2 razy

Wt cze 26, 2007 9:17 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Pt mar 30, 2007 7:34 pm
Posty: 1090
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: ReloadShot/RS pomużcie
Bierzesz jednego shotguna, strzelasz, naciskasz reload, przełączasz na drugiego shotguna, strzelasz. Proste.

Chociaż niektórzy mają z tym problemy. Ja osobiście nie Razz


Btw
Rozmowa między mną i SlowGirl napisał(a):
SlowGirl
siemka
Damian
hey
SlowGirl
to ja SlowGirl ;p
Damian
aha
Damian
k
SlowGirl
wiesz moze jak nacisnoc reload?
SlowGirl
bo noobek jestem ;((
Damian
hmm
Damian
R?
SlowGirl
Wink
SlowGirl
dzienx

_________________
Cytuj:
Achuke: powiedzialem
Ach: do psa
Ach: THIS IS SPARTA
Ach: i uciekl

<F>zainstaluj gunza na nowo ^^
<z>heh a powiesz mi jak zrobic zeby nie odinstalowywac?


Ostatnio edytowano Wt cze 26, 2007 9:39 pm przez Jacky, łącznie edytowano 1 raz

Wt cze 26, 2007 9:29 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: N kwi 08, 2007 10:14 pm
Posty: 269
Post Re: ReloadShot/RS pomużcie
Witam, koleżanko. Mr. Green
No więc... robiąc RS musisz naciskać reload po każdym strzale. Im mniej czasu minie pomiędzy strzałem a reloadem tym szybciej możesz oddać kolejny strzał z drugiej broni czyli lepiej wykonujesz RS. Razz
Ułóż palce tak żeby przy jednym ruchu nadgarstka nacisnąć reload i zmianę broni (R + 2 lub 3). Palec, którym zmieniasz spluwy ma być wyżej, dzięki czemu najpierw strzelisz, potem przeładujesz i zaraz po przeladowaniu zmienisz broń. Na zmianę naciskaj w ten sposób R + 2 (pierwsza bron palna) i R + 3 (druga broń palna), trzymając jednocześnie lewy przycisk myszy. Kiedy dojdziesz do wprawy to będzie banał.
Już lepiej tego nie mogłem wytłumaczyć. Powodzenia.

_________________
GunZ:
Tifa_pl, lvl 54 - nie gram już

WoW:
Tatamuminka, Undead, (destro) warlock, lvl 70, server: Sangreal
Beatrix, Blood Elf, (holy/discipline) priest, lvl 70, server: Sangreal


Wt cze 26, 2007 9:36 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: N mar 18, 2007 11:58 am
Posty: 630
Lokalizacja: Cybertron
Post Re: ReloadShot/RS pomużcie
Ewentualnie zaopatrz się w myszkę z klawiszem po boku i pod ten klawisz ustaw reload.

_________________
HTTP://PALYGRUND.EU <- JOIN ME AND TOGETHER WE SHALL RULE THE GALAXY


Wt cze 26, 2007 9:38 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Pt mar 30, 2007 7:34 pm
Posty: 1090
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: ReloadShot/RS pomużcie
dopelfish^ napisał(a):
Ewentualnie zaopatrz się w myszkę z klawiszem po boku i pod ten klawisz ustaw reload.

Ja tak mam, ale nie mogłem się przyzwyczaić, a w końcu o tym zapomniałem Mr. Green

Btw mam ustawione, że ten klawisz działa jak R xd
rrrrrrrrrrrrrr


Tifa napisał(a):
Witam, koleżanko. Mr. Green
No więc... robiąc RS musisz naciskać reload po każdym strzale. Im mniej czasu minie pomiędzy strzałem a reloadem tym szybciej możesz oddać kolejny strzał z drugiej broni czyli lepiej wykonujesz RS. Razz
Ułóż palce tak żeby przy jednym ruchu nadgarstka nacisnąć reload i zmianę broni (R + 2 lub 3). Palec, którym zmieniasz spluwy ma być wyżej, dzięki czemu najpierw strzelisz, potem przeładujesz i zaraz po przeladowaniu zmienisz broń. Na zmianę naciskaj w ten sposób R + 2 (pierwsza bron palna) i R + 3 (druga broń palna), trzymając jednocześnie lewy przycisk myszy. Kiedy dojdziesz do wprawy to będzie banał.
Już lepiej tego nie mogłem wytłumaczyć. Powodzenia.

Hmm... ja mam Weapon 1 na E, a Weapon 2 na F.
Czyli jak mam pierwszego shotguna, to jednym ruchem palca jadę po R i F. Proste. Wink
A jeżeli mam drugiego shotguna, to palcem wskazującym naciskam R, a środkowym E. Proste. Wink

_________________
Cytuj:
Achuke: powiedzialem
Ach: do psa
Ach: THIS IS SPARTA
Ach: i uciekl

<F>zainstaluj gunza na nowo ^^
<z>heh a powiesz mi jak zrobic zeby nie odinstalowywac?


Ostatnio edytowano Śr cze 27, 2007 11:28 am przez Jacky, łącznie edytowano 2 razy

Wt cze 26, 2007 9:40 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: N kwi 08, 2007 10:14 pm
Posty: 269
Post Re: ReloadShot/RS pomużcie
Jacky napisał(a):
dopelfish^ napisał(a):
Ewentualnie zaopatrz się w myszkę z klawiszem po boku i pod ten klawisz ustaw reload.

Ja tak mam, ale nie mogłem się przyzwyczaić, a w końcu o tym zapomniałem Mr. Green

Btw mam ustawione, że ten klawisz działa jak R xd
rrrrrrrrrrrrrr

Mam dokładnie tak samo. Firebursta, który jest obok LPM też nie używam, a podobno jest przydatny. xP
Nie chce mi sie przyzwyczajać do nowej konfiguracji klawiszy...

_________________
GunZ:
Tifa_pl, lvl 54 - nie gram już

WoW:
Tatamuminka, Undead, (destro) warlock, lvl 70, server: Sangreal
Beatrix, Blood Elf, (holy/discipline) priest, lvl 70, server: Sangreal


Wt cze 26, 2007 9:48 pm
Zobacz profil

Dołączył: Wt cze 26, 2007 9:10 pm
Posty: 2
Post Re: ReloadShot/RS pomużcie
Ale to trudno wykonać Smile Ale i tak Dzienx


Wt cze 26, 2007 10:31 pm
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron