Autor |
Wiadomość |
NekroSnajper
|
Nie wiem czy wybrałem dobre miejsce na ten temat ale jak zmienić avatar? Wszedłem w panel kontrolny i edycje avatara ale nie wiem jak go zmienić... to samo z obrazkiem w podpisie. A może nie można go jeszcze zmienić tak samo jak z językiem?  PS. jak znajdzie się odpowiedz to proszę o usunięcie tego posta albo zablokowanie go - po co ma zaśmiecać forum?
_________________ Hacki do GunZa-->Have Fun <--Hacki do GunZa
|
So mar 17, 2007 9:05 pm |
|
 |
Hit
Dołączył: So mar 17, 2007 6:00 pm Posty: 523 Lokalizacja: Sprzedam Restra Gauntlets za 2.5m /say me
|
 Re: Avatar
hmm z avkiem to jakieś niedopatrzenie a jeśli chodzi o obrazek w podpisie to polecam http://www.fotosik.pl/ albo http://imageshack.us uploadujesz obrazek kopiujesz link. Dalej chyba sobie poradzisz.
So mar 17, 2007 9:09 pm |
|
 |
NekroSnajper
|
Próbowałem w fotosiku ale wywaliło mi komunikat że obrazek ma zły format czy cuś takiego :/ zaraz spróbuję na imageshack. Aha i co znaczy "btw"? rzadko na forach bywam więc się nie znam za bardzo na niektórych skrótach  Edit: coś mi się udało ale nie całkiem o to mi chodziło (chciałem żeby obrazek był od razu dobrej wielkości żeby nie trzeba było w niego klikać) jeśli ktoś wie jak to zrobić to proszę niech napisze a jeśli nie to temat zamknięty =]
|
So mar 17, 2007 9:12 pm |
|
 |
Hit
Dołączył: So mar 17, 2007 6:00 pm Posty: 523 Lokalizacja: Sprzedam Restra Gauntlets za 2.5m /say me
|
Jak zuploadujesz podpis na imageshack, kopiujesz link obok którego pisze "Direct link for image" czy cos w tym stylu. potem w podpisie piszesz: "[img]link który zykopiowałyś[/img]" i po sprawie.
So mar 17, 2007 9:22 pm |
|
 |
NekroSnajper
|
Ok. Już sobie poradziłem w fotosiku TEMAT ZAMKNIęTYChyba że ktoś ma jakieś problemy z avatarem to może tutaj pisać =]
|
So mar 17, 2007 9:31 pm |
|
 |
bboy-skrzat
Dołączył: So mar 17, 2007 11:39 pm Posty: 236 Lokalizacja: im my dildo?
|
ehh.. Hi† ty nadal potrzebujesz lekcji czytania ze zrozumieniem i to takiej Hardcorowej bo mylisz nawet "avek" z "podpisem".
mnie tez interesuje , czemu Avatary niedzialaja ?
So mar 17, 2007 11:58 pm |
|
 |
Hit
|
NekroSnajper napisał(a): ...to samo z obrazkiem w podpisie...
bboy-skrzat, opanuj umiejętność czytania ze zrozumieniem. od początku pisalem ze w sprawie avka jestem bezradny więc pomogłem w sprawie podpisu.
N mar 18, 2007 12:01 am |
|
 |
bboy-skrzat
Dołączył: So mar 17, 2007 11:39 pm Posty: 236 Lokalizacja: im my dildo?
|
chlopak szukal pomocy przy Avku a nie przy podpisie. Podpis to najwiekszy banal z wszystkich i tak btw. widze ze chcesz miec najwieksza ilosc postow bo licznik jeszcze smiga...
N mar 18, 2007 12:09 am |
|
 |
NekroSnajper
|
Nie lubię zaśmiecać forum więc nie chciało mi sie tego posta pisać ale Hit ma rację - napisałem tam że chodzi mi też o obrazek w podpisie. Nigdy nie miałem takowego (probowałem go ustawić ale nie działał) więc się zapytałem a on mi odpowiedział, to źle? A poza tym to chyba ty nie potrafisz czytać - napisałem ze temat zamkniętychyba że ktoś chce się zapytać coś na temat avatara -,-
|
N mar 18, 2007 1:50 am |
|
 |
Achuke
|
ja mam pytanie , kiedy to bedzie naprawione ^^?
dopelfish^ napisał(a): Gdyby Achuke jedną ręką robiłby solo 65 + walczył z najlepszymi graczami Gunza, a drugą ręką tłumaczyłby "Potop" Sienkiewicza na jakiś dialekt afrykański, wtedy _może_ byłby przeciętniakiem =/
|
N mar 18, 2007 12:59 pm |
|
 |
|