Teraz jest Pn cze 01, 2020 9:37 am




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
 Quake III =>Bid for power 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: N mar 18, 2007 11:58 am
Posty: 630
Lokalizacja: Cybertron
Post Re: Quake III =>Bid for power
Działa z OpenAreną, jeśli ktoś nie ma q3, to może pobrać ze stronki, którą mam w podpisie.
Btw. ta gra to win&tits =D
EDIT: serwery też mi się nie pokazują. Przy okazji, z chęcią zagrałbym z kimś.

_________________
HTTP://PALYGRUND.EU <- JOIN ME AND TOGETHER WE SHALL RULE THE GALAXY


Cz kwi 19, 2007 7:09 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Wt mar 20, 2007 9:30 am
Posty: 127
Lokalizacja: Z dala od Ciebie, zapewne.
Post Re: Quake III =>Bid for power
Próbowałem na OpenArena ale nie da sie ;/ Po zainstalowaniu OpenAreny i Bid'a włączam Bid for power przez skrót lecz on szuka quake3.exe.. i nie umie znaleźć... u Ciebie działało? Proszę opis drogę do "włączenia i zagrania Bid'a"

Pozdrawiam


Cz kwi 19, 2007 9:34 pm
Zobacz profil

Dołączył: So mar 17, 2007 6:46 pm
Posty: 166
Post Re: Quake III =>Bid for power
avudo zeby grac w bid for power nie odpalasz gry przez skrob wchodzisz do q3 odpalasz modes zaznaczasz bfp i wlanczasz tak przynajmniej u mnie dzialaly mody do q3 ps skad sciagaliscie q3?

_________________
Zanim ocenisz kogos...
Obrazek
Oceń samego siebie. -Pzdro


Pt kwi 20, 2007 8:41 am
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: Wt mar 20, 2007 9:30 am
Posty: 127
Lokalizacja: Z dala od Ciebie, zapewne.
Post Re: Quake III =>Bid for power
Dzięki za pomoc ale przy OpenArenie chyba tak sie nie da.. przynajmniej u mnie :/ Zassał bym chętnie Q3 z e-mule (mam nawet kilka mirrorów) ale żaden nie chce działać... żaden się nie łączy T_T

EDIT.: ok juz wykombinowałem i gra ;P spoko gra ale grafa i efekty czasem niezbyt


Pt kwi 20, 2007 2:09 pm
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: So mar 17, 2007 7:59 pm
Posty: 282
Lokalizacja: Wrocław
Post Re: Quake III =>Bid for power
Po długim czasie w końcu mam Q III... Ale nie wyświetla mi żadnych serwerów, wie ktoś jak temu zaradzic? A może nikt w to nie gra i to dlatego..


Pn maja 21, 2007 8:16 am
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron